Natural Answer

Natuurlijk middel tegen vlooien en teken bij honden en katten

Kent u dit ook? Ik koop dure vlooiendruppels bij de dierenwinkel. Ik breng ze aan, maar na een week zie ik dat er nog steeds vlooien zijn. Balen! Het middel werkt niet goed meer. Na wat onderzoek gedaan te hebben blijkt het dat na verloop van tijd veel vlooien resistent worden voor de druppels. Geld weg, vlooien helaas niet. Bovendien is het een gif die ik aanbreng. Hoe veilig is dit voor mijn huisdier? Dit is een van de redenen dat dit natuurlijk vlooienmiddel ontwikkeld is. En als u ontevreden bent, krijgt u uw geld terug. Daarin onderscheidt Natural Answer zich van alle andere producenten.

Het natuurlijk vlooienmiddel van Natural Answer is gemaakt op 100% natuurlijke basis. Voor zowel de hond en de kat hebben wij een unieke formule ontwikkeld. Daarom kunnen de werkzame stoffen in dit natuurlijke vlooienmiddel effectief vlooien bestrijden.

Veilig voor mens, huisdier en milieu

Geen van de werkzame stoffen van dit natuurlijke vlooienmiddel brengen schade toe aan u of uw huisdier. Deze stoffen doden vlooien, teken en andere parasieten. Omdat deze op natuurlijk basis zijn – en verder niet schadelijk, worden deze zonder problemen door het milieu opgenomen en afgebroken.

Effectieve bestrijding tijdens elke fase

De gezamenlijke werkzame stoffen bestrijden vlooien, teken en andere parasieten bij uw hond of kat. Dit doen ze effectief tijdens alle levensfasen van de vlooien.

  • Vlooien van andere honden of katten worden afgeschrikt.
  • Eitjes en larven drogen uit.
  • Het uitwendige skelet – het pantser wordt aangetast. Hierdoor drogen vlooien uit.
  • De ingewanden van vlooien raken beschadigd waardoor deze sterven.
  • De hormonale balans van vlooien wordt verstoord waardoor deze zich niet meer voortplanten.

Blijft altijd goed werken

Weet u nog? Die druppels die niet meer goed werken? Er zal bij dit natuurlijk vlooienmiddel geen resistentie optreden. Zo kunt u zeker zijn van een altijd effectief middel. Hoe lang u het ook gebruikt.

100% biologisch

Alle plantaardige stoffen zijn 100% biologisch geproduceerd. Dit betekent dat voor het kweken geen synthetische giffen zijn gebruikt.

Dit natuurlijk vlooienmiddel is milieuvriendelijk en 100% biologisch

Niet tevreden? Geld terug

Wij hebben alle vertrouwen in ons product. Bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen 30 dagen het retourformulier invullen en uw bestelling terugsturen.Bekijk hier de voorwaarden.

Vanwege de biociden wetgeving en de wetgeving binnen Nederland mogen de producten die niet in de database van CTGB staan als volgt worden omschreven. Vlowerend, vlododend, insectdodend, insectenwerend, teekwerend of teekdodend. Hier kunt u de hele database controleren op registratie van de biocide wetgeving.Alle werkzame stoffen in dit natuurlijk middel tegen vlooien en teken voor katten en honden zijn een beproefd middel tegen parasieten. Trek daaruit uw eigen conclusie.
Meer informatie is ook te vinden op natuurlijkvlooienmiddel.nl 

Weergave:

Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030