Over ons

Natuurlijk voor uw hond

Is een samenwerkingsverband tussen Hondenschool Frauke Kneepkens en Joost Loomans handelsfirma.

Specialisme in kennis over gedrag en gezonde voeding vallen hier samen onder één dak. Het is onze passie om echt te luisteren en te vinden wat bij u en uw hond past.


Wij hebben na gedegen onderzoek, heel bewust gekozen voor het merk 'Carnis®'. Dit voeren wij voor de voedig en snacks als hoofdmerk. Een grote diversiteit aan vers en gedroogd vlees, waarbij de afkomst van de hoofdbestanddelen traceerbaar is en de dieren een goed leven gehad hebben. Carnis heeft als specialisme de mogelijkheid tot elimineren van dierlijke eiwitbronnen. Zo kan een dier niet alleen stabiliseren en herstellen van bijv. jeukklachten, maar wordt de oorzaak achterhaald. Te allen tijde kunnen wij ons beroepen op de voedingsdeskundige van het moederbedrijf. 

De natuurlijke kwaliteitsvoeding wordt gemaakt met uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen. Deze zijn noodzakelijk voor een optimale vertering. Er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd in de Carnis hondenvoer producten.
Carnis® heeft een uitgebreide lijn aan natuurlijke voedingsproducten zoals geperste brokken, vers vlees,  houdbare vleesworsten, natuurlijke gezonde snacks en aanvullende voedingen, maar ook een hele lijn natuurlijke vachtverzorging en een bio reinigingsmiddel! 

Naast Carnis hebben we nog een aantal kwaliteits merken uitgekozen waar we nauw mee samenwerkenmerken: TRXIE, De Groene Os, KONG en TRACTIVE GPS.

'Natuurlijk voor Uw hond' is gevestigd in Zonnemaire op Schouwen-Duiveland. Dijk van Bommenede 72-74, 4316AT Zonnemaire. Onze winkel heeft vaste openingstijden. Daarbuiten zijn wij op afspraak te bezoeken, verder kunt u ons ook bereiken via onze Hondenschool www.fraukekneepkens.nl
of via e-mail; info@natuurlijkvooruwhond.nl
Bellen mag natuurlijk ook: Tel: 0111-852804.

Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030