Carnis - Vachtverzorging

 Weergave:


Bezig met laden...
Carnis, Anti Jeuk Shampoo ,250ml.
Carnis, Anti Jeuk Shampoo ,250ml.
€ 9,50 *
Prijs per stuk
Carnis, Anti Klitten Spray ,250ml.
Carnis, Anti Klitten Spray ,250ml.
€ 9,95 *
Prijs per 1
Carnis, Calendula Shampoo ,250ml.
Carnis, Calendula Shampoo ,250ml.
€ 9,50 *
Prijs per stuk
Carnis, Doorkam Shampoo ,250ml.
Carnis, Doorkam Shampoo ,250ml.
€ 8,00 *
Prijs per 1
Carnis, Kokos Shampoo ,250ml.
Carnis, Kokos Shampoo ,250ml.
€ 8,00 *
Prijs per stuk
Carnis, Kruiden Shampoo ,250ml.
Carnis, Kruiden Shampoo ,250ml.
€ 8,00 *
Prijs per 1
Carnis, Rozen Shampoo (puppy),250ml.
Carnis, Rozen Shampoo (puppy),250ml.
€ 8,00 *
Prijs per stuk
Carnis, Teer Shampoo ,250ml.
Carnis, Teer Shampoo ,250ml.
€ 8,00 *
Prijs per stuk
Carnis, Vlo Shampoo ,250ml.
Carnis, Vlo Shampoo ,250ml.
€ 9,50 *
Prijs per stuk
Laad meer

Vachtverzorging

Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten, zoals onder andere Tea Tree Oil, Calendula en nertsolie in onze vachtverzorgings producten.Voor elk soort vacht is er een shampoo en een conditioner, om zo de verzorging te vergemakkelijken en de conditie te optimaliseren.

De belangrijkste kenmerken zijn:

Op basis van natuurlijke grondstoffen met toevoeging van proteïnen en vitamines

  • De PH ( zuurgraad) is gelijk aan die van de huid.
  • Geen aantasting van natuurlijke vet of talg laag
  • Geen irritaties
  • De shampoos zijn alkali vrij
  • Verhogen de glans en de natuurlijke weerstand

Ons assortiment bestaat uit:

Kruiden shampoo

Een neutrale shampoo voor lang en kortharigen, gebaseerd op kruiden.  Reinigt en verzorgt gelijktijdig. Beschermt de huid en vacht.  De vacht wordt zacht, soepel en laat zich makkelijk doorkammen.

Doorkam shampoo

Natuurshampoo op basis van nerts olie en soja-extracten.

Zorgt voor een betere bescherming van de vacht en laat langharige vachten  makkelijker doorkammen. Voor ontwarren van grote klitten eerst Carnis® Anti-klittenspray gebruiken.

 

Kokos shampoo 

Proin faucibus laoreet orci, vitae consectetur nunc aliquet suscipit. Fusce sagittis, erat non egestas dictum, dolor magna dictum nisi, et dignissim quam nisi eget orci.

Puppy shampoo

Extra milde en neutrale shampoo op basis van rozenwater, voor puppy’s en honden met een gevoelige huid. Dankzij de lage ph-waarde (5,5)

Teer shampoo  

Verzorgende natuurlijke neutrale shampoo op basis van zwavel en teer,  vooral bestemd om overdreven talgafscheiding te verminderen, die verantwoordelijk is voor een vette en doffe vacht, vaak gepaard gaan met korsten op de vacht van het dier.

Anti Jeuk shampoo

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een zeer gevoelige huid of onderhevig aan jeuk en irritaties van diverse aard. Dankzij de extracten van hiertoe zorgvuldig geselecteerde planten verzekert deze shampoo een doeltreffende en duurzame werking.

Geen foto

Anti Parasieten shampoo

Zeer actieve shampoo bij ongedierte, niet giftig, gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Helpt tevens bij jeuk, roodheid en irritaties van de huid. Onschadelijk voor puppy’s.

Calendula shampoo

Zeer zachte shampoo met essentiële olie van goudsbloem, het beste te gebruiken bij
overgevoelige huid, of die onderhevig is aan jeuk en irritatie van diverse oorsprong. Calendula stopt de jeuk. Roodheid en irritatie verdwijnen zonder de vacht aan te tasten. Dankzij de antibacteriële werking houdt het krabben snel op. Regelmatig gebruik van Calendula voorkomt jeuk en schimmel en verzekert een gezonde huid. Bij de erge gevallen het Anti-Jeuk shampoo gebruiken.

Wit shampoo

De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat de witte kleur van de vacht wordt ondersteund en beter uitkomt. Geeft de vacht, in combinatie met Carnis® Witte Vacht Conditioner een mooie glans.

Witte Vacht Conditioner

Speciaal samengesteld voor witte rassen met normale tot droge vacht. Op basis van nertsolie, proteïnen en vitaminen.

Zijdeglans Conditioner

Geeft de beste resultaten bij alle rassen, welke het type vacht ook mag zijn. De vacht wordt stevig, soepel, glanzend en gezond. Voorkomt statische lading van de vacht.

 

Nertsolie Conditioner

Deze Conditioner op basis van vison olie (helemaal niet vettig) is de ideale behandeling voor vacht en huid, na de wasbeurt. Herstelt de ph van de huid, is tevens voedend, verhinderd uitdroging van de vacht, beschermt de natuurlijke vetlaag van de huid. Voorkomt klitten en afbreken van de haren. Geeft een prachtige glans aan de vacht.

Droog shampoo

(in een spray) Reinigt, ontsmet en verfrist zonder het gebruik van water. Goed te gebruiken bijvoorbeeld na een operatie als de hond niet gewassen mag worden. Zeer doeltreffend in de bestrijding van ongedierte, parasieten en jeukende huid.

Anti Jeuk Spray

Ideaal om specifieke jeukplekken aan te pakken. De plek op de huid in sprayen met Carnis® Anti Jeuk Spray zorgt voor onmiddellijke verlichting van de jeuk/irritatie, zodat ergere beschadiging van de huid wordt voorkomen. Goed te gebruiken in combinatie met Carnis® Anti Jeuk Shampoo.

Anti Klitten Spray

Ideaal bij het verwijderen van hardnekkige klitten. Bij regelmatig gebruik van dit product zullen de klitten minder snel terugkomen. Ideaal te combineren met Carnis® Doorkam Shampoo.


Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030