Weergave:


Bezig met laden...

Carnis® Vers Vlees voeding, een bewuste keus. 

Carnis® Vers Vlees voeding is een diepvries vers vlees voeding ( volgens de prooidier methode ) voor uw hond. Dit bestaat enkel uit hoogwaardige dierlijke ingrediënten, welke afkomstig zijn van dieren die goedgekeurd zijn voor de menselijke consumptie.

De complete lijn bestaat uit 9 verschillende vleessoorten of combinaties, zodat u uw hond regelmatig een andere maaltijd kunt geven. Natuurlijk vindt uw hond dat heerlijk, maar dit heeft ook een belangrijke functie. Alle vleessoorten bevatten hun eigen voedingstoffen en aminozuren, door deze regelmatig te wisselen voorkomt u tekorten van bepaalde voedingstoffen bij uw hond.

In alle vleessoorten gebruiken we alleen de ingredienten van het betreffende dier zelf.

Runder- en paardenbotten kunnen wij niet vermalen tot poeder, deze zijn hier te hard voor, daardoor bevatten onze mixen Rund en Paard , een lager calcium gehalte dan de mix Kip/Rund, Eend, Kalkoen/Eend, Kip/Pens en Zalm/Kip. Hierin worden namelijk karkassen als calciumbron verwerkt.

De samenstelling van CVV  Eend, Konijn en Paard zijn dan ook uitstekend geschikt voor diegene die een eliminatie dieet moeten volgen.

CVV Pancreas is onze nieuwste aanvulling in onze lijn, maar wanneer gebruik je deze? Natuurlijk bij dieren waar EPI gediagnosticeerd is. Maar er is een nog veel grotere groep honden die met de pancreas geholpen kunnen worden namelijk dieren die niet echt ziek zijn maar onverklaarbare ziekteverschijnselen hebben, dieren die onderzocht zijn en geen afwijkingen en/of parasitaire besmettingen hebben of gewoon niet lekker in hun vel zitten en de ontlasting niet consequent stevig is.
Grote kans dat de alvleesklier wat uitgeput is of beschadigd door eigen enzymen en geen herstel kans krijgt. Voor deze dieren kan het tijdelijk geven van Carnis pancreas een enorme verbetering in gezondheid geven omdat Carnis pancreas de alvleesklier ontlast en deze de tijd krijgt om te herstellen. CVV Pancreas niet aan gezonde honden geven.


Carnis® gebruikt in zijn Vers Vlees samenstellingen:

 • geen granen
 • geen bindmiddelen
 • geen kleurstoffen
 • geen smaakstoffen
 • geen groenten
 • geen premix

Leverbaar in 200, 500 en 1000 grams worsten.
 

Carnis® maakt in zijn vlees samenstellingen bewust geen gebruik van kopvlees van het dier.

Kopvlees is een goedkoop stukje vlees, welke veel verteringsenzymen bevatten die verstoringen bij de hond kunnen geven. Hierbij gaat het om lipvlees, wangvlees etc en is minder verteerbaar voor de hond.

Verstoringen in het lichaam kunnen zijn:

 • jeuk
 • vachtproblemen
 • epilepsie
 • gedragsveranderingen
 • cerebrovasculaire aandoeningen (o.a. doorbloedingen van de hersenen)


Op de bedrukte verpakking staat een foto van een wolf en/of een poema. Indien ze beiden op de verpakking staan, is de worst geschikt voor zowel hond als kat. Staat er alleen een wolf op, dan zit er pens in verwerkt en is het alleen geschikt voor de hond.


Vers vlees voor honden kopen

Geeft uw hond de voorkeur aan vers hondenvoer? Dan bent u bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' aan het juiste adres. Wij leveren op Schouwen-Duiveland allerlei soorten vers vlees voor honden van Carnis, natuurlijke hoogwaardige kwaliteitsvoeding van Nederlandse bodem. Al het vers voer voor honden is 100% natuurlijk en draagt daarmee in hoge mate bij aan de smaak én aan de gezondheid van uw viervoeter.

Geschikt voor elke hond

Wat is het vers vlees voor de hond dat u in onze webshop aantreft precies? Carnis Vers Vlees (CVV) bestaat volledig uit pure ingrediënten van hoge kwaliteit, die ook nog eens van Nederlandse bodem afkomstig zijn. Dat zorgt voor een uitmuntende voedingswaarde en smaak, zonder dat hier schadelijke toevoegingen bij komen kijken. De versvleesproducten zijn dan ook:

 • Vrij van granen, rijst of groenten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen
 • Vrij van bindmiddelen
 • Vrij van premix

Kortom: enkel en alleen natuurlijke, dierlijke producten zoals vlees, organen en botten. En altijd in de juiste verhoudingen. Dankzij deze uiterst voedzame samenstelling en het feit dat u door de vele verschillende soorten goed kunt afwisselen, zorgt het vers vlees bij honden voor een ware smaaksensatie terwijl het de gezondheid van uw viervoeter sterk bevordert. Ons vers vlees maakt honden van pup tot senior en zelfs zieke dieren blij en vitaal.

Bestellen en bezorgen

Vers vlees voor uw hond bestellen is bij ‘Natuurlijk Voor Uw Hond’ bijzonder eenvoudig, snel en voordelig. Wij houden onze prijzen betaalbaar en bezorgen zelfs gratis bij besteding vanaf €80 (let wel: enkel binnen Schouwen-Duiveland en anders in overleg). Daaronder betaalt u slechts €7,50 bezorgkosten.
Op vaste dagen/tijden en op afspraak is het mogelijk de producten te komen ophalen bij onze winkel in Zonnemaire. Wij hanteren vaste bezorgdagen, dus zorg ervoor dat u thuis bent en genoeg ruimte in de vriezer hebt wanneer wij langskomen.

Plaats vandaag nog uw bestelling en we komen het verse hondenvoer zo snel mogelijk bij u bezorgen. Meer weten, of wilt u een voedingsconsult van de expert?
Bel naar 0111-85 28 04 of maak gebruik van het contactformulier en we helpen u met alle plezier verder.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies