Hertengeweien

Weergave:


Bezig met laden...
Carnis, Full-Chew - L    ,1st.
Carnis, Full-Chew - L ,1st.
€ 19,50 *
Prijs per stuk
Carnis, Full-Chew - M   ,1st.
Carnis, Full-Chew - M ,1st.
€ 13,45 *
Prijs per stuk
Carnis, Full-Chew - XL ,1st.
Carnis, Full-Chew - XL ,1st.
€ 25,95 *
Prijs per stuk
Carnis, Split Chew - L   ,1st.
Carnis, Split Chew - L ,1st.
€ 19,50 *
Prijs per stuk
Carnis, Split Chew - M  ,1st.
Carnis, Split Chew - M ,1st.
€ 13,45 *
Prijs per stuk
Carnis, Split Chew - S  ,1st.
Carnis, Split Chew - S ,1st.
€ 7,95 *
Prijs per stuk
Carnis, Split Chew - XL  ,1st.
Carnis, Split Chew - XL ,1st.
€ 25,95 *
Prijs per stuk

Een hertengewei voor uw hond

Koop een hertengewei voor uw hond om een gezond gebit te stimuleren! Met de geweien van Carnis die u bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' vindt haalt u een gezonde, natuurlijke en volledig verantwoorde kauwsnack in huis. Eenvoudig te bestellen via onze webshop, waarna wij deze thuisbezorgen of opsturen.

Hertengewei als hondensnack

Het Carnis-hertengewei is een volledig natuurlijk en daarmee bijzonder gezonde kauwsnack. Door het relatief harde materiaal gaat het product lang mee. Met een kauwgewei leert een hond op een goede manier kauwen en de tanden schrapen, wat allerlei pluspunten op het gebied van gebitsgezondheid met zich meebrengt. Bovendien barsten de hertengeweien van de waardevolle stoffen, waaronder fosfor, ijzer, magnesium en zink.

Met andere woorden: een hertengewei geeft uw hond eindeloos tijdverdrijf, een lekkere snack en vele gezondheidsvoordelen. De vitaliteit van uw viervoeter staat bij Natuurlijk Voor Uw Hond met stip op nummer één!

Split Chew- & Full Chew-geweien

Carnis maakt twee lijnen geweien voor honden, namelijk Split Cew en Full Chew. Beide varianten zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. De Carnis Split Chew is bij uitstek geschikt voor junior- en seniorhonden, juist door de wat zachtere structuur van het gewei. De Full Chew is dan weer de beste optie voor volwassen honden die het liefst wat ervaring hebben met het kauwen van hertengeweien. Het is erg belangrijk dat u het juiste gewei voor uw hond kiest. Weet u niet precies zeker voor welk exemplaar u moet gaan? Vraag ons gerust om advies en we helpen u het beste product uit te zoeken.

Gun uw hond een gewei van hoge kwaliteit zonder schadelijke toevoegingen en kies voor de gecombineerde kwaliteit van Carnis en 'Natuurlijk Voor Uw Hond'. Vandaag besteld is op de eerstvolgende bezorgdag geleverd (let wel: alleen binnen Schouwen-Duiveland). Afhalen of opsturen kan natuurlijk ook. Voor meer informatie bereikt u ons via tel. 0111-85 28 04 of het online contactformulier.

Advies: Zorg altijd voor de juiste grootte van het gewei, passend bij uw hond. Hou altijd toezicht! De hond moet (leren) schrapen. Dit leren doe je, door het gewei zelf vast te houden terwijl de hond erop gaat bijten, door het gewei dan wat te draaien, gaat hij er langs schrapen.

Kleine reststukjes weggooien.


Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030