Natural answer poeder Natural answer
Natural answer poeder Natural answer
Natuurlijke vlooien- en teken poeder voor honden
De vlooien- en tekenspray voor ligplekken en meubels bevat etherische oliƫn. Net zoals de druppels en de banden. Hoewel deze wel anders zijn. Deze oliƫn werken samen voor het weren en bestrijden van v

Artikelnummer

7435104497

ā‚¬Ā 15,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving

Natuurlijk middel tegen vlooien en teken voor honden
Dit natuurlijk middel tegen vlooien en teken voor honden is een zorgvuldig samengestelde formule specifiek voor honden, bestaande uit biologisch geteelde natuurlijke insecticiden en diatomeeënaarde. Wat doen de componenten nou precies? Hieronder volgt een overzicht van alle ingrediënten in dit natuurlijk middel tegen vlooien en teken voor honden en waar zij voor dienen:


De voordelen

  • De werkzame stoffen zijn op natuurlijke basis

  • Veilig voor mens en hond

  • Makkelijk behandelen van kleine en grotere oppervlakten

  • Formule samengesteld voor honden

Beschrijving

Vlooien- en tekenspray op natuurlijke basis voor binnenshuis
Deze spray is speciaal gemaakt voor het behandelen van oppervlakten in het huis. Heeft u veel vlooien in huis en blijken reguliere middelen niet meer genoeg te zijn om van vlooien af te komen? Gebruik dan deze spray om eitjes en larven die in huis zijn aan te pakken. Deze spray kan hiernaast specifiek voor honden gebruikt worden. Door middel van het behandelen van de vacht.
Voor de ligplekken en andere oppervlakten in het huis – ook waar uw katten graag liggen –  is deze spray universeel inzetbaar. De spray ruikt fris door de etherische oliën van kruidnagel, citroen en pepermunt.


Het bestrijden van aanwezige vlooien

Eugenol
De etherische olie van kruidnagel bevat veel eugenol. Eugenol is een effectieve stof tegen vlooien en de eerdere levensstadia; eitjes en larven.
Naast etherische olie van kruidnagel voegen wij ook pure eugenol toe.

Etherische olie van pepermunt
Etherische olie van pepermunt ruikt erg aangenaam en is effectief tegen de larven van vlooien. Ook ongemak van vlooienbeten vermindert. Dit positieve effect treedt op bij behandeling van de vacht. Dit komt door de verzorgende werking van deze etherische olie.

Natriumlaurylsulfoacetaat (uit natuurlijke bron)
Het natriumlaurylsulfoacetaat (SLSA) dat wij gebruiken in deze spray wordt gewonnen uit natuurlijke oliën. Het is een middel dat schuimende eigenschappen heeft. Dit gebruiken wij in plaats van de chemische variant natriumlaurylsulfaat. Deze stof wordt o.a. in shampoo gebruikt. Het reinigt de huid en vacht van uw hond.


Hiernaast vermindert het de oppervlaktespanning van water. Daarom zorgt dit ervoor dat de etherische oliën en eugenol goed in het water worden opgelost. Hiernaast zorgt het verminderen van de oppervlaktespanning van water ervoor dat het erg gevaarlijk wordt voor vlooien en teken. Ter illustratie een tip die u wellicht gehoord heeft. Voordat u begint met vlooienkammen een schaaltje met water en zeep klaar te maken. Nadat u de kam in het water doopt, verdrinken vlooien door de verminderde oppervlaktespanning.

Het weren van nieuwe vlooien

Etherische olie van citroen
Uw huis ruikt fris door de geur van citroen. Daardoor ruikt uw huis alsof deze net is schoongemaakt. De stoffen limoneen en citral zorgen voornamelijk voor deze geur. Deze stoffen zitten in etherische olie van citroen. Na behandelen weren de werkzame stoffen vlooien. Hieruit volgt dat de cyclus stopt. In de tweede plaats heeft deze olie antiseptische eigenschappen.  Anderzijds heeft – in combinatie met de etherische olie van pepermunt – dit een verzorgende werking op de huid van uw hond. Hierdoor verdwijnt ongemak van vlooienbeten en andere huidbeschadigingen snel. Men gebruikt etherische olie van citroen in aromatherapie. Het wordt dan gebruikt ter vermindering van nervositeit en stress.


Wanneer niet te gebruiken
Deze spray bevat eugenol en is daarom niet geschikt voor gebruik bij huisdieren die zwanger zijn of waarmee op korte termijn gefokt gaat worden.
Niet geschikt voor het behandelen van de vacht van katten. Wel geschikt voor ligplekken van katten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies