Carnis houdbare hondenworst


Op zoek naar verantwoorde en toch smakelijke voeding voor uw viervoeter? Laat uw hond dan smullen van de Carnis hondenworst van Carnis en bestel deze bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' op Schouwen-Duiveland. Carnis-worst bestaat voor 100% uit echt vlees en zijn hypoallergeen, wat elke variant de ultieme traktatie voor iedere hond maakt!

Natuurlijke, gezonde hondenvoeding

Niet elke worst is voor iedere hond geschikt. In worsten voor menselijke consumptie zitten doorgaans allerlei stoffen en toevoegingen die voor ons weliswaar niet schadelijk zijn, maar wel nadelige gevolgen kunnen hebben voor onze trouwe vrienden. Wilt u uw hond iets lekkers geven? Het is beter om te trakteren op speciale worst voor honden. Met de verschillende soorten houdbare hondenworst uit ons assortiment bent u daarvan verzekerd. Deze zijn namelijk ontwikkeld om als volwaardig hondenvoer te gebruiken. De worsten zijn:

  • Gemaakt van 100% vlees en orgaanvlees
  • Vrij van granen, soja, kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Volledig hypoallergeen
  • Buiten de koelkast houdbaar.

Elke houdbare hondenworst is volledig gemaakt van één diersoort: rund, kip, eend, konijn of paard. Door deze samenstelling zijn de producten uiterst voedzaam en dragen ze in hoge mate bij aan de gezondheid. En natuurlijk zijn de worsten tevens gewoon heel erg lekker voor uw hond. Bestelt u bij ons, dan geniet u ook nog eens van de voordelen: scherpe prijzen en snelle levering!

Worst voor uw hond bestellen?

Carnis maakt houdbare worsten van hoge kwaliteit, welke u vervolgens heel makkelijk en voordelig bij ons kunt kopen. In ons assortiment treft u de diverse smaken aan in verpakking van 200, 400 of 800 gram.

Bent u woonachtig op Schouwen-Duiveland en plaatst u vandaag een bestelling? Dan komen wij deze op de eerstvolgende bezorgdag bij u thuis afleveren! In overleg kunt u buiten dit gebied ook uit onze webshop bestellen (wij bezorgen dan via DHL) of de producten bij ons in Zonnemaire ophalen. Voor meer informatie over welke houdbare hondenworst voor uw hond de beste keuze is kunt u een beroep doen op de expertise van onze voedingsconsulent.

Meer weten? Neem dan gerust contact met Natuurlijk Voor Uw Hond op door te bellen naar 0111-85 28 04 of door het online formulier in te vullen. We helpen u met alle plezier verder!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.