Carnis Puppybrokken

Carnis-Puppybrokken
Carnis® geperste brokken, een bewuste keus.

Voordelen:
 De geperste brok is een 100% natuurlijk product!
 Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
 Minder volume, lagere maagbelasting
 Hoge verteerbaarheid
 Natuurlijke antioxidanten
 Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
 Ideaal voor de moeilijke eter

Eerste tijd de brok vochtig maken, zodat de pup hem makkelijker kan eten en dit langzaam afbouwen.
De pup heeft tanden gekregen en zal deze dan ook moeten leren ze te gebruiken.
Voer altijd met de "ogen" en zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Voedingshoeveelheid voor pups, verdeeld over meerdere maaltijden per dag:
Gewicht van uw pup: per dag:
  5kg 120 gram
10kg 240 gram
15kg 360 gram
20kg 480 gram

 


Weergave:

Carnis puppy brokken online bestellen

Wilt u Carnis puppy brokken kopen voor uw puppy? Deze bestelt u online bij Natuurlijk voor uw hond. Deze puppy brokken zijn van hoge kwaliteit en bevatten alle voedingsstoffen die uw puppy nodig heeft. Voor het produceren van de brokken worden namelijk enkel hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Er zitten veel eiwitten in en de brokken bevatten essentiële omega 3 en 6 vetzuren.

Wij hebben een ruim assortiment aan Carnis puppy brokken en andere soorten voer van Carnis. Daarnaast verkopen wij ook voer van Kong, Trixie en De Groene Os.

Puppybrokken bestellen bij Natuurlijk voor uw hond

 • Online of in de winkel;
 • Altijd (24/7) beschikbaar;
 • Veilig & snel betalen met iDEAL of pin;
 • Gespecialiseerd in Carnis voer;
 • Gratis advies op maat;
 • Al het voer is op natuurlijke basis gemaakt.

Plaats direct een bestelling voor de puppybrokken op onze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen op 0111 - 85 28 04 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkvooruwhond.nl. Wij staan tevens voor u klaar in onze winkel in Zonnemaire.

Puppy brokken van hoge kwaliteit

Het grote voordeel van de Carnis brokken voor de puppy, dat deze van hoge kwaliteit zijn. Dit is zeer bevorderlijk voor de groei van uw hond. In de hoogwaardige geperste brok van Carnis, zit alles wat uw hond nodig heeft. Het assortiment aan voer van dit merk biedt een veelzijdigheid aan vers en gedroogd vlees. De hoofdbestanddelen van deze brokken zijn traceerbaar, waardoor de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Er worden tevens geen kleur-, geur- en smaakstoffen aan de brokken toegevoegd.

De brokken van Carnis zijn:

 • Glutenvrij;
 • Tarwevrij;
 • Niet voorzien van toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Vrij van chemische antioxidanten;
 • Vrij van synthetische vitamines;
 • Vrij van vulstoffen.

Carnis brokken voor alle honden

Carnis heeft uiteraard de puppy brokken, maar wist u ook dat ze voer voor alle honden hebben? Ze bieden speciaal voer aan voor zowel grote als kleine honden, en voor oude en jongen honden. Carnis past bij elk hondenras, indien u let op de dosis. Deze bepaalt u namelijk zelf, gebaseerd op het gewicht van uw hond. Naast hondenvoer biedt Carnis ook kattenvoer aan, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Bestel Carnis puppy brokken online

Wilt u Carnis puppy brokken aanschaffen voor uw puppy? Doe dat dan online via onze website. In onze webshop kiest u eenvoudig de brokken naar wens uit, en bestelt u deze gewoon online. Het betalen gaat zeer veilig via iDeal of kies voor de optie ‘op rekening’. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail. Wij zorgen er voor dat uw pakket binnen 1 tot 2 werkdagen in huis is.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op. U kunt bellen op 0111 - 85 28 04 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkvooruwhond.nl. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Zonnemaire.

Voor de geperste brokken van Carnis® maken we gebruik van hoogwaardige grondstoffen. Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur (ca. 75 °C).
Dit kwalitatief hoogwaardige hondenvoer bevat waardevolle eiwitten en levert voor de stofwisseling onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren., tevens komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden. Bovendien kan er door de lage verhitting gebruik gemaakt worden van natuurlijke antioxidanten.
Zoals algemeen bekend, is de dagelijkse portie voeding met een geperste brok minder t.o.v. een krokante brok, daardoor tevens een lagere maagbelasting.
De kip/rund geperste brok is een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs, zeer goed verteerbaar en heeft een goede acceptatie, of wel Carnis® voor vitale viervoeters


Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030