Weergave:


Bezig met laden...
  • place Online of in onze winkel.
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Veilig & snel betalen met I-deal of Pin
Laad meer

Ambachtelijke hondensnacks en trainers, zonder toevoegingen

Een beloningssnoepje(trainer) of tussendoortje (snack) moet voor een hond een traktatie zijn, maar mag uiteraard niet ongezond of zelfs schadelijk zijn. Daarom kunt u bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' terecht voor ambachtelijke, natuurlijke én lekkere hondensnacks enn trainers. Bestel vandaag en wij komen uw producten op de eerstvolgende leverdag binnen Schouwen-Duiveland gewoon bij u thuis bezorge of kom naar onze winkel.

Maximale kwaliteit en gezondheid

Regelmatige maaltijden zijn onmisbaar voor elke hond. Maar om hem of haar af en toe extra te verwennen of om als trainertjes bij de opvoeding te gebruiken heeft u afwisselende beloningssnoepjes voor de hond nodig. De gedroogde hondensnacks en trainers van Carnis zijn hiervoor uitermate geschikt, omdat deze snacks bestaan uit natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen. Daardoor zijn ze voedzaam én lekker zonder dat dit nadelen heeft voor het gewicht of de gezondheid van uw viervoeter.

U heeft bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' de keuze uit verschillende Carnis-snacks, zoals:

  • Schaaps- of kalfsbolletjes
  • Gedroogd vleesblokje: rund, pens, lam, vis, gevogelte, paard etc
  • Kip- en sticks
  • Diverse ‘beloningsknikkers van kip, konijn, rund en wild
  • Gedroogde kleine en grote kauwbotten
  • Trainers van vis, lamsvlees, kalkoen en andere pure smaken.

Elk van de gedroogde snacks voor uw hond is vrij van granen en bindmiddelen en daardoor glutenvrij en hypoallergeen. Geschikt dus voor elke hond, ongeacht leeftijd of eventuele gezondheidsproblemen. Bovendien zijn alle ingrediënten van onze snacks voor honden puur en van lokale bodem, zodat u zeker weet dat ze van hoge kwaliteit zijn!

Gedroogde snacks of trainers bestellen

Wilt u gedroogde en gezonde hondensnacks goedkoop in huis halen? Dan is bestellen bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' helemaal de beste keuze. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en bezorgen bovendien gratis bij besteding vanaf €80. Hierbij leveren wij op heel Schouwen-Duiveland, maar in overleg is het eveneens mogelijk van buiten deze regio te bestellen of de producten tijdens vaste openingstijden van onze winkel af te komen halen bij ons in Zonnemaire. Weet u niet zeker welke hondensnacks of trainers voor uw viervoeter geschikt zijn? Onze voedingsconsulent adviseert u hier graag over. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Profiteer van de vele voordelen van Carnis én 'Natuurlijk Voor Uw Hond' en bestel snel uw natuurlijke snacks en trainers. Voor meer informatie bereikt u ons per telefoon via 0111-85 28 04 of het online contactformulier. We staan u graag te woord.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.