Geperste brok

Geperste brok kopen voor uw hond? In het assortiment van Natuurlijk voor uw hond vindt u geperste hondenbrokken van het merk Carnis. Dit hondenvoer beschikt over natuurlijke bestanddelen en is daarnaast voortreffelijk van smaak. Doordat dit geperst hondenvoer vol zit met pure ingrediënten van Nederlandse bodem die zorgen voor de broodnodige eiwitten en vetzuren, draagt het voer bij aan de algehele gezondheid van uw hond.


Bekijk de verschillende brokken uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 een bestelling plaatst, wordt uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. U mag uw bestelling in overleg echter ook afhalen.Weergave:


Bezig met laden...

Geperste brok bestellen bij Natuurlijk voor uw hond

Waarom geperste brok bestellen bij Natuurlijk voor uw hond? De voordelen op een rij:

  • Online of in de winkel kopen
  • Altijd beschikbaar (24/7)
  • Veilig en snel betalen
  • Gespecialiseerd in Carnis voer
  • Gratis advies op maat
  • Hondenvoeding op natuurlijke basis

Geperste hondenbrokken

Wist u dat geperste hondenbrokken vele voordelen met zich meebrengen, waaronder voor de gezondheid van uw hond? Deze brokken zijn geconcentreerd en compact. Doordat de vetten in de brokken door de lage temperatuur minder schade oplopen dan bij een geëxpandeerde of een geëxtrudeerde brok, zijn ze gezonder voor uw hond. Bovendien komen er door de lage temperatuur weinig schadelijke stoffen vrij tijdens het productieproces van de geperste brok. Wist u dat de maagbelasting voor de hond minder groot is, doordat de brokken in de maag uiteen vallen? Daardoor zijn geperste brokken voor de actieve hond ook zeer geschikt.

Hondenvoer van Carnis

Wij verkopen geperste hondenbrokken van het merk Carnis. Dit is een kwalitatief merk dat brokken maakt waarin alles zit wat uw hond maar nodig heeft. Het geperste hondenvoer wordt gemaakt van uitgebalanceerde natuurlijke voedingsstoffen die noodzakelijk zijn voor een optimale vertering. Er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd en zijn vrij van chemische antioxidanten, synthetische vitamines en vulstoffen. Bovendien zijn de brokken tarwevrij en glutenvrij. In ons assortiment vindt u verschillende soorten geperste brok van dit merk, waaronder met kip/rund, konijn, lam en zalm.

Natuurlijk voor uw hond

Natuurlijk voor uw hond is een samenwerkingsverband tussen hondenschool Frauke Kneepkens en handelsfirma Joost Loomans. We beschikken over gespecialiseerde kennis over gedrag en gezonde voeding. Onze passie? Echt naar u luisteren en op deze manier achterhalen wat bij u en uw hond past. Uiteraard is het ons doel om u en uw hond perfecte natuurlijke voeding aan te bieden. Zowel voor honden, als voor katten. We beschikken naast over een webshop, ook over een fysieke winkel met vaste openingstijden. In de winkel vindt u een extra grote keuze aan producten, waaronder hondenbrokken van Carnis en producten van KONG en TRIXIE.

Bestel geperste brok in de webshop

Op zoek naar kwalitatief Carnis hondenvoer? Bekijk de verschillende geperste brokken voor de hond uit ons assortiment, geef aan hoeveel u van een product wilt bestellen en plaats een bestelling in de webshop. U kunt met iDEAL betalen, of op rekening. Vervolgens doen we ons best om ervoor te zorgen dat de brokken zo snel mogelijk geleverd worden. We streven ernaar om uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen te versturen. Uiteraard mag u de brokken in overleg met ons ook afhalen in de winkel in Zonnemaire. De winkel heeft vaste openingstijden, maar we kunnen altijd een afspraak maken.

Heeft u een vraag over de geperste brokken uit ons assortiment, of heeft u een andere vraag over het hondenvoer? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie over de geperste brok of voor het ontvangen van deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0111-85 28 04.


Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030