Carnis hondenvoer bestellen doet u in de webshop van Natuurlijk voor uw hond. We hebben een breed assortiment aan hondenvoer en verzorgingsproducten, we vinden het belangrijk dat de producten die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn. Daarom verkopen wij geperste brokken van kwaliteitsmerk Carnis. Naast ons hoofdmerk Carnis verkopen wij ook producten van KONG, TRIXIE en ‘de Groene Os’.

Heeft u vragen of wilt u Carnis voer bestellen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0111-85 28 04 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkvooruwhond.nl. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Zonnemaire.Weergave:


Bezig met laden...
 • place Online of in onze winkel.
 • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
 • thumb_up Veilig & snel betalen met I-deal of Pin
Laad meer

Carnis hondenvoer bestellen bij Natuurlijk voor uw hond

Waarom Carnis geperste hondenbrokken bestellen bij Natuurlijk voor uw hond?

 • Online of in de winkel
 • Altijd (24/7) beschikbaar
 • Veilig & snel betalen met iDEAL of pin
 • Gespecialiseerd in Carnis voer
 • Gratis advies op maat
 • Al het voer is op natuurlijke basis gemaakt

Herkomst van Carnis brokken

Carnis betekent ‘van vlees’ in het Latijn. Wist u dat de Carnis hondenbrokken geïnspireerd zijn op de herkomst van de moderne hond? De hondenbrokken zijn geïnspireerd op het natuurlijke dieet van wolven, dat bestaat uit veel vlees, eiwitten en gezonde vetzuren. Honden stammen namelijk af van de wolven en hebben dezelfde stofwisseling als honden. Het zijn van nature vleeseters! Vlees en eiwitten zijn bestanddelen die van groot belang zijn voor de stofwisseling van de hond. Alle brokken beschikken over natuurlijke bestanddelen en een hoge voedingswaarde. In goed voer horen immers geen afvalstoffen thuis. Uw hond verdient – net als de wolf – alleen Carnis hondenbrokken van de beste kwaliteit, zodat uw hond zich topfit voelt.

De kwaliteit van Carnis

In de kwalitatief hoogwaardige Carnis hondenbrokken zit alles wat uw hond nodig heeft. Carnis biedt een grote diversiteit aan vers en gedroogd vlees, bijvoorbeeld in de vorm van geperste Carnis brokken, waarbij de afkomst van de hoofdbestanddelen traceerbaar is en de dieren een goed leven hebben gehad. De natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden wordt gemaakt met uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen.

Deze grondstoffen zijn noodzakelijk voor een optimale vertering. Ook worden er geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd aan Carnis hondenvoer. De voeding onderscheidt zich van andere soorten hondenvoer, omdat de brok de mogelijkheid heeft om dierlijke eiwitbronnen te elimineren. Daardoor kunnen honden die de brok eten niet alleen stabiliseren en herstellen van bijvoorbeeld jeukklachten, maar wordt de oorzaak van de klachten ook achterhaald. De brokken van Carnis zijn:

 • Glutenvrij
 • Tarwevrij
 • Niet voorzien van toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Vrij van chemische antioxidanten
 • Vrij van synthetische vitamines
 • Vrij van vulstoffen

Carnis brokken voor elke viervoeter

Carnis voeding is geschikt voor alle soorten honden. Het maakt niet uit of u een kleine, grote, puppy, volwassen of oude hond heeft. De Carnis brok past bij elk hondenras. Het hondenvoer zorgt ervoor dat elke soort hond goed functioneert en zich fit voelt. Echter moet u er wel goed op de dosis letten. U bepaalt de dosis zelf, op basis van het gewicht van uw hond.

Naast Carnis hondenvoer verkopen wij ook Carnis kattenvoer. In ons assortiment is een basis kattenbrok mix te vinden, waarin een drietal kattenbrokken is verwerkt die het welzijn van uw kat van binnenuit verbetert. Ook voor het kattenvoer gebruiken we hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. We gebruiken bijvoorbeeld vers vlees of verse vis en sterke antioxidanten. Katten zijn echte fijnproevers, dus met het gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten maken we het voer extra aantrekkelijk.

Soorten Carnis voer

Carnis heeft een uitgebreide lijn aan hondenvoer, waaronder de geperste brok. Wij verkopen verschillende soorten voedingsproducten voor honden, zoals geperste brokken, vers vlees, houdbare vleesworsten, natuurlijke gezonde snacks en aanvullende voedingen. Daarnaast verkopen we ook veel producten voor de verzorging van uw hond. Zoals natuurlijke vachtverzorging en bio reinigingsmiddel. Kortom: wij verkopen alles wat u nodig heeft om uw hond een goede verzorging te geven.

Over Natuurlijk voor uw hond

Natuurlijk voor uw hond is een samenwerkingsverband tussen hondenschool Frauke Kneepkens en Joost Loomans handelsfirma. Wij verkopen Carnis als ons hoofdmerk omdat het een kwalitatief hoogwaardig merk is. Bij ons valt het specialisme in kennis over gedrag en gezonde voeding samen. Het is onze passie om écht naar u te luisteren en te achterhalen wat er bij u en uw hond past. Ons doel is om de perfecte natuurlijk voeding voor honden aan te bieden, zoals een brok van Carnis.

Bestel Carnis hondenvoer in de webshop

Wilt u Carnis hondenvoer bestellen? Bekijk ons assortiment, geef aan hoeveel Carnis brokken u wilt bestellen en plaats het product in uw winkelmand. Vervolgens kunt u gemakkelijk en in een veilige omgeving betalen via iDEAL of kunt u kiezen voor de optie ‘op rekening’. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een bevestigingsmail en krijgt u uw pakket meestal binnen 1-2 werkdagen thuis bezorgd. U kunt uiteraard ook altijd langskomen in onze fysieke winkel in Zonnemaire.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Carnis producten? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0111-85 28 04 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkvooruwhond.nl. U kunt er ook voor kiezen ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies