Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden

 Alles op de site is inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Afhalen is altijd mogelijk of wij bezorgen het bij u in de buurt, bij een andere klant indien uw bestelbedrag te laag is of  als u niet thuis bent op de dag van bezorging. Zie menu bezorging voor de condities en tijden.

Bestellingen worden per e-mail bevestigd en vervolgens verzonden of door ons bij u bezorgd. Indien u niet tevreden bent over een product, neem dan contact met ons op en wij lossen het op.

Let er op, dat u het verse vlees tijdig bestelt, dan kunnen wij er voor zorgen dat het product op voorraad is. Bestellingen voor zondag 22.00 uur worden volgens het bezorgschema bezorgd. U krijgt van ons uiterlijk 1 dag voor de levering een bericht met het verwachte bezorgtijdstip.

Als u geen gebruik maakt van het onlinebetaalsysteem kunt u contant betalen of pinnen in onze winkel.

Garantie en omruil.
Op de geleverde producten zit de de normale fabrieksgarantie van de leverancier. Omruilen kan binnen 14 dagen op vertoon van de aankoopbon (Kassabon of webshopbetaling) en indien de verpakking in originele staat verkeert. Op de voedingsproducten staat altijd een T.H.T datum die aangeeft tot wanneer het tenminste houdbaar is.
Bij klachten kunt u ons schriftelijk of via e-mail informeren waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

 

Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030