Natuurlijk voor uw hond, 100% natuurlijk hondenvoer van Carnis

Natuurlijk voor uw hond, de Carnis speciaalzaak van Nederland

Welkom bij dé Carnis hondenvoer speciaalzaak  van Nederland!

Wij wensen iedereen een weergaloos 2024! Graag tot ziens!

Nieuw in ons assortiment
 uitgebreid aanbod AMANOVA 100% Natuurlijke diervoeding, daarnaast ook RENSKE en ACANA, kwaliteits hondenvoer. Heeft u vragen of advies nodig neem gerust contact op. We denken graag met u mee. Staat iets nog niet online, bel gerust of kom langs in onze winkel, daar hebben we een uitgebreider assortiment. We helpen u graag!.
We zijn ook POST NL punt.

Bestelt u voor de eerste keer in onze nieuwe webshop dan kunt u aan het einde van het bestelproces uw account aanmaken, de volgende keer inloggen en sneller bestellen.
Welkom bij de (web)winkel van Natuurlijk voor uw hond. Hier vindt u de meeste artikelen in ons assortiment. In onze fysieke winkel in Zonnemaire hebben we nog een extra grote keuze in hondenvoer en kattenbrokken van CARNISACANA, AMANOVA, RENSKEFRAMA Best for pets, TRIXIE en KONG artikelen. Ook vertegenwoordigen wij 'de Groene Os' voor natuurlijke supplementen, 'Natural Answer' vlooien- en tekenbestrijding en TRACTIVE GPS volgsystemen voor uw hond en kat.

Kom gerust eens langs voor advies en ideeën. Is iets even niet op voorraad, dan bestellen wij dat uiteraard zo spoedig mogelijk voor u! 
Uw bestelling kunt u in overleg komen afhalen in Zonnemaire of laten bezorgen.

Natuurlijk bent u ook van harte  welkom in onze fysieke winkel in Zonnemaire. D'r is oaltied koffie! En we verkopen ook heerlijk 100% Biologisch IJS, van BoerderIJS

Op veler verzoek hebben ook weer haardhout uit voorraad leverbaar en Kachelpellets in 15 kg zakken. Wiult u er ook warmpjes bijzitten komende winter, bent u bij ons aan het juiste adres. Haardhout Schouwen-Duiveland in Zonnemaire 06-50205030

Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030