Natuurlijk voor uw hond, 100% natuurlijk hondenvoer van Carnis

Welkom bij dé Carnis hondenvoer speciaalzaak  van Nederland!

Wij wensen u een weergaloos 2022 en zijn u ook dit jaar weer graag van dienst!

Helaas komen ook wij er niet onderuit om per 1 jan 2022 enkele prijzen te verhogen, mede veroorzaakt door de prijsstijgingen in de gehele (logistieke)keten.

Bestelt u voor de eerste keer in onze nieuwe webshop dan kunt u aan het einde van het bestelproces uw account aanmaken, de volgende keer inloggen en sneller bestellen.
Welkom bij de (web)winkel van Natuurlijk voor uw hond. Hier vindt u de meeste artikelen in ons assortiment. In onze fysieke winkel in Zonnemaire hebben we nog een extra grote keuze in CARNIS, TRIXIE en KONG arikelen. Ook vertegenwoordigen wij 'de Groene Os' voor natuurlijke supplementen, 'Natural Answer' vlooien en teken bestrijding en TRACTIVE GPS volgsystemen voor uw hond en kat.

Kom gerust eens langs voor advies en ideeën. Is iets even niet op voorraad, dan bestellen wij dat uiteraard zo spoedig mogelijk voor u! 
Uw bestelling kunt u in overleg komen afhalen in Zonnemaire of laten bezorgen.

Natuurlijk bent u ook van harte  welkom in onze fysieke winkel in Zonnemaire. D'r is oaltied koffie!
  • ideal.jpg

Dijk van Bommenede 72, 4316AR Zonnemaire


Gelegen op Schouwen-Duiveland in het pitoreske dorp Zonnemaire hebben we naast onze al jaren bestaande webshop onze fysieke winkel in december 2019 geopend. Ook hebben we hier onze Hondenschool Frauke Kneepkens ondergebracht voor privé begeleiding voor u en uw (hulp)hond.

U bent op vaste tijden natuurlijk altijd welkom! Buiten de vaste openingstijden kunt u ook op afspraak komen. En d'r is oaltied koffie!. 
Daarnaast hebben we een afhaalpunt voor uw webshop bestellingen, die u na de klaarzet bevestiging van ons, op uw eigen tijdstip kunt oppikken.
Bekijk route

100% Natuurlijke diervoeding

Wij kijken naar wat Uw hond nodig heeft: 

  •         Voeding / Snacks
  •         Natuur geneesmiddelen
  •         Benodigdheden
  •         Opvoeding en advies
  •         Bezorgen / afhalen in onze winkel

Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat de basis goed is, niet alleen qua opvoeding, maar ook qua voeding.
Wij hebben na gedegen onderzoek, heel bewust gekozen voor het merk 'Carnis®'. Dit voeren wij voor de voedig en snacks als hoofdmerk. Een grote diversiteit aan vers en gedroogd vlees, waarbij de afkomst van de hoofdbestanddelen traceerbaar is en de dieren een goed leven gehad hebben.

Deze natuurlijke kwaliteitsvoeding wordt gemaakt met uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen. Deze zijn noodzakelijk voor een optimale vertering. Er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd in de Carnis-producten.
Naast Carnis hebben we heel selectief gekozen voor een aantal kwaliteitsmerken met aanvullende producten. Zo zijn we official KONG Dealer, leveren we TRIXIE, natuurlijke supplementen van 'de Groene Os'en GPS Tracking systems van TRACTIVE

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies