Yarrah organic dogfood

Yarrah-organic-dogfood

Yarrah maakt lekkere diervoeding van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. Biologisch is voor ons dus logisch. We zijn betrokken bij de wereld waarin we leven en voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van mens, dier en natuur. We willen de juiste keuzes maken, zonder compromissen. Ook al is dat niet altijd de makkelijkste weg. Alles voor een positief verschil. Voor je huisdier, voor jou en de planeet.

Positief effect

Goede voeding heeft – net als op mensen –een positief effect op een hond of kat. Dat merk je aan een mooiere vacht, betere stoelgang en betere energiebalans. Ook minder jeuk en minder allergieklachten zijn veelgehoorde verbeteringen na de overstap op Yarrah.

Perfecte proteïne- en vetbalans

Klein of groot, oud of jong, lui of actief; onze voeding is zo samengesteld dat er voor iedere hond en kat een passend voertype beschikbaar is met de perfecte proteïne- en vetbalans.

Overstappen op biologisch

Voor sommige dieren is het best even wennen: voer zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Meng daarom het oude voer de eerste 7 dagen met Yarrah en stap zo langzaam over. Ons Over op Organic pakket is ideaal om in 7 dagen geleidelijk over te stappen van het huidige voer van je dier op de voeding van Yarrah. 

Vegetarisch

Voor honden biedt Yarrah ook vegetarische voeding en veganistische snacks. Deze complete voeding bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft en is al sinds 1995 op de markt. Het voer is destijds ontwikkeld voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten. Tegenwoordig wordt het ook gebruikt door hondeneigenaren die hun hond (soms als flexitariër) op een duurzamere manier willen voeren. Meer weten? Kijk in onze shop voor het complete assortiment of gebruik de keuzehulp om te zien welk voer het beste bij jouw hond of kat past.Weergave:

Hulp nodig?

Bel ons via 0111-852804 of whatsapp 06-50205030