Carnis hondenbrokken


Koop Carnis geperste hondenbrokken bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' op Schouwen-Duiveland en laat uw viervoeter genieten van de pure bestanddelen en de voortreffelijke smaak. Onze natuurlijke hondenbrokken zijn afkomstig van Carnis, natuurlijke hoogwaardige kwaliteitsvoeding van Nederlandse bodem. U doet iedere hond een plezier met dit hondenvoer!
 

Elke hond verdient het beste. Toch nemen wij als baasjes al gauw genoegen met de standaard hondenbrokken. Deze zitten vaak vol met toegevoegde stoffen en dragen onvoldoende bij aan de gezondheid van uw viervoeter. Door te kiezen voor het natuurlijke Carnis-hondenvoer, haalt u absoluut de beste hondenbrokken in huis. Koudgeperste brokken van Carnis zitten boordevol pure ingrediënten van Hollandse bodem, waaronder de broodnodige eiwitten en de essentiële vetzuren Omega 3 en 6. Daarnaast zijn de producten:

  • Glutenvrij
  • Tarwevrij
  • Niet voorzien van toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Vrij van chemische antioxidanten
  • Vrij van synthetische vitamines
  • Vrij van vulstoffen

Door de voedzame samenstelling én de unieke bereidingswijze – namelijk koude persing – zijn de geperste hondenbrokken gemakkelijk te verteren, goed voor de algehele gesteldheid van uw hond en gewoon erg smakelijk. Er zijn bovendien diverse smaken beschikbaar met elk zijn eigen kwaliteiten en smaak, dus voor elke hond wel wat wils!

Altijd de juiste hondenvoeding

Hier bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' vindt u alleen het beste hondenvoer. Daarbij zijn de geperste hondenbrokken ook nog eens goed voor uw portemonnee dankzij onze scherpe prijzen. Weet u niet helemaal zeker welke hondenvoeding goed bij uw viervoeter past? Of heeft uw hond te maken met bepaalde allergieën of gezondheidskwalen? Laat het ons weten en we voorzien u graag van een deskundig voedingsconsult. Zo weet u zeker dat u uw hond het juiste natuurlijke hondenvoer voorschotelt. Voor een optimaal vitale viervoeter!

Natuurlijke grondstoffen
Voor de koudgeperste voedingen van Carnis® maken we gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.

Premium kwaliteit hondenbrokken
Dit kwalitatief hoogwaardig hondenvoer bevat waardevolle eiwitten en levert voor de stofwisseling onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren. Door de manier van bereiden van deze brokken (koud persen) komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden. 

Bevordert de natuurlijke darmreiniging
De brok zwelt niet op in de maag, maar valt in korte tijd uit elkaar, waardoor de maag niet overbelast wordt. Hierdoor wordt de darmperistaltiek ondersteund en de natuurlijke darmreiniging bevorderd, wat het gevaar van parasietophopingen in de darm vermindert.

In Carnis® worden geen dierlijke of plantaardige afvalproducten gebruikt, want dit hoort niet thuis in een hondenvoeding.Tevens worden er geen vulstoffen gebruikt, waardoor de brok goed verteerbaar is, de hoeveelheid voeding per dag is gering en dit uit zich weer in weinig en een stevige ontlasting. De dagelijkse hoeveelheid voer in grammen staat ongeveer gelijk aan 1 - 1,2% van het lichaamsgewicht.

Voor alle soorten honden
Carnis® is geschikt voor zowel grote als kleine honden, jong, volwassen of oudere honden, voor elke leeftijd en niet ras specifiek. Want gezonde natuurlijke hondenvoeding zorgt ervoor dat het hondenlichaam goed kan functioneren en dat de hond zich fit voelt. Gezonde natuurlijke hondenvoeding kan veel klachten voorkomen en vaak ook oplossen.

De Carnis® brokken is een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs, zeer goed verteerbaar en hebben een goede acceptatie, of wel Carnis® voor vitale viervoeters!

Bestel snel via de webshop en wij komen uw producten binnen Schouwen-Duiveland op vaste bezorgdagen afleveren. In overleg kan dit eveneens op andere dagen met DHL óf u kunt in overleg bij ons aan de Dijk van Bommenede 72 in Zonnemaire langskomen om onze winkel te bezoeken en/of uw bestelling op te halen.

Verzendkosten zijn slechts €7,50 of gratis boven de €80,-!
Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen via tel. 0111-85 28 04 of het online formulier.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan niet ongevraagd persoonlijke gegevens op.